Φλάαρ και Σίβοκ για Ολυμπιακό (vids)

Φλάαρ και Σίβοκ για Ολυμπιακό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Φλάαρ και Σίβοκ για Ολυμπιακό (vids)

bet365

Οι Ρον Φλάαρ και Τόμας Σίβοκ έχουν τεθεί στα υπ' όψιν των ανθρώπων της ομάδας του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος διεθνής Ολλανδός αμυντικός της Άστον Βίλα και ο 31χρονος Τσέχος της Μπεσίκτας έχουν πέσει στο... τραπέζι για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε στο Λιμάνι δέχονται προτάσεις για παίκτες σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Ο Ρον Φλάαρ είναι από το 2012 στην Άστον Βίλα και ενώ είναι και αρχηγός της, έχοντας αντιμετωπίσει όμως φέτος προβλήματα τραυματισμών.

Πρόκειται βέβαια για μία πολύ δύσκολη περίπτωση ενώ ο Τόμας Σίβοκ εμφανίζεται στα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ εν μέσω μεταγραφών εδώ και δύο χρόνια. Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν κάθε τι που τους προτείνεται, ωστόσο αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί. Οι ουσιαστικές εξελίξεις θα αρχίσουν να δρομολογούνται από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Ωστόσο τα ονόματα των Φλάαρ και Σίβοκ έχουν ήδη τεθεί στα υπ' όψιν των πρωταθλητών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα