Αυτά άλλαξε ο Παράσχος σε Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Αυτά άλλαξε ο Παράσχος σε Πλατανιά

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος έχει κερδίσει πολλούς πόντους στο πρώτο διάστημα της παραμονής του στον Πλατανιά. Ποιά η διαφοροποίηση στις προπονήσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός σε πρώτο επίπεδο θέλει να δουλέψει πολύ πάνω στον τομέα της ψυχολογίας των παικτών του Πλατανιά. Έφτιαξε σε πολύ καλό βαθμό τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές του ενώ φροντίζει να είναι πάντα πρώτος στις προπονήσεις. Kάνει προπονήσεις με μεγάλη ένταση και δίνει μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής, στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία και τα στημένα. Έχει επίσης δώσει έμφαση στην αλλαγή νοοτροπίας και στο πως οι παίκτες θα πιστέψουν πολύ περισσότερο στους εαυτούς τους.

Όποιος έχει το παραμικρό πρόβλημα συζητάει μαζί του και ενώ είναι αξιοσημείωτο πως αρκετοί στην ομάδα θεωρούν πως έχει ακόμα καλύτερο χαρακτήρα από αυτόν του Άγγελου Αναστασιάδη, τον οποίο στα Χανιά έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Επιπλέον δοκιμάζει συνέχεια το 4-4-2 -το οποίο εφάρμοσε- καθώς και το σύστημα 4-3-3. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του που δούλευε το 4-2-3-1 ο Γιώργος Παράσχος θεωρεί πως το 4-3-3 ταιριάζει περισσότερο στην φιλοσοφία και στο προφίλ ποδοσφαιριστών που έχει ο Πλατανιάς.

Με αυτόν τον σχηματισμό προσανατολίζεται να αντιμετωπίσει την ομάδα της Βέροιας. Εκεί όπου αγωνίζεται ο πρώην άσος του Πλατανιά, Θωμάς Ναζλίδης. To προσεχές παιχνίδι με τον σύλλογο της Ημαθίας είναι ένας ακόμα μεγάλος τελικός για τους Χανιώτες. Και φυσικά ένα σημαντικό προπονητικό... στοίχημα για τον Παράσχο. Ένα στοίχημα στο οποίο εφόσον βγει νικητής θα αποτελέσει το... διαβατήριό του για την παραμονή του στον Πλατανιά και τη νέα περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα