Με Γούτα η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Με Γούτα η Ξάνθη

bet365

Με τον Γούτα να επιστρέφει στις προπονήσεις της Ξάνθης, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Σκόντα για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με μία επιστροφή συνέχισε την προετοιμασία της η Ξάνθη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αυτή ήταν του Δημήτρη Γούτα, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία στο Περιστέρι, επέστρεψε στα Πηγάδια και γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Οι υπόλοιποι δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα και έδωσαν το παρών στο πρόγραμμα, που περιελάμβανε αμυντική κι επιθετική τακτική, πρέσινγκ και τελειώματα φάσεων. Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει άπαντες στη διάθεσή του, με την προετοιμασία της Σκόντα για την αναμέτρηση της Κυριακής (5/4) να συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες και να ολοκληρώνεται το Σάββατο (4/4), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα