Περιμένει ειδοποίηση ο ατζέντης του Μέγιερι

Περιμένει ειδοποίηση ο ατζέντης του Μέγιερι

Δημήτρης Τομαράς
Περιμένει ειδοποίηση ο ατζέντης του Μέγιερι

bet365

Ο εκπρόσωπος του Μπάλας Μέγιερι, Γιάνος Χρούτκα, περιμένει την τελική ειδοποίηση του Ολυμπιακού για να έρθει στην Αθήνα. Οι τέσσερις φετινές επισκέψεις και η... αναμονή.

O Χρούτκα έχει ήδη βρεθεί φέτος στην Ελλάδα τέσσερις φορές. Η τελευταία ήταν τον Φεβρουάριο προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα του συμβολαίου του Μπάλας Μέγιερι. Για ένα ζήτημα όπου δεν υπήρξε και δεν υπάρχει ακόμα καμία οριστική συμφωνία. Ο Ολυμπιακός προ ημερών διά στόματος Πιέρ Ισά ξεκαθάρισε πως άρχισαν επαφές για το καινούριο συμβόλαιο του Ούγγρου διεθνούς. Ακόμα δεν είναι βέβαιο πως θα καταλήξουν σε deal.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γιάνος Χρούτκα, περιμένει πια την ειδοποίηση από την πειραϊκή ΠΑΕ για να βρεθεί στην Ελλάδα και να πέσουν οι υπογραφές. Στην παρούσα φάση οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα δεδομένα τους με την πλευρά του παίκτη να κάνει την αντιπρότασή της και να περιμένει. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες και εκτιμήσεις τα πάντα θα αποσαφηνιστούν πλήρως μέσα στις προσεχείς 2 - 4 εβδομάδες. Προς το παρόν λοιπον υπάρχει αναμονή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα