Βόλτα με τον αδερφό του στη Λεωφόρο ο Στιλ (pic)

Βόλτα με τον αδερφό του στη Λεωφόρο ο Στιλ (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Βόλτα με τον αδερφό του στη Λεωφόρο ο Στιλ (pic)

bet365

Ο μεγάλος αδερφός του Λουκ Στιλ ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει χρόνο με τον πορτιέρο του Παναθηναϊκού και αυτός, τον ξενάγησε στη Λεωφόρο, επιχειρώντας παράλληλα να τον κάνει να καταλάβει τον τρόπο λειτουργίας της Σούπερ Λιγκ...

Ο Βρετανός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», πήγε με τον μεγάλο αδερφό του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να του δείξει που παίζει και να του εξηγήσει για τη Θύρα 13 και τη στήριξη του κόσμου προς τον σύλλογο.

Όπως έγραψε, βέβαια, στη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Λουκ Στιλ προσπάθησε να εξηγήσει στον αδερφό του πως λειτουργεί η Σούπερ Λιγκ και τα επερχόμενα πλέι-οφ, ενώ δεν αποκλείεται φυσικά να του εξιστόρησε όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα με την πράσινη φανέλα.

Και είναι πολλά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα