Βλέπει Καρέλη η Βέρντερ

Gazzetta team
Βλέπει Καρέλη η Βέρντερ

bet365

Το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης μεταξύ άλλων, φαίνεται πως έχει προσελκύσει ο Νίκος Καρέλης, με τη γερμανική ομάδα να τον παρακολουθεί στενά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, η ομάδα της Βρέμης είχε δικό της άνθρωπο στη Βουδαπέστη για το ματς της εθνικής ομάδας με την Ουγγαρία, όμως η μη χρησιμοποίησή του από τον Σέρχιο Μαρκαριάν τον ανάγκασε να γυρίσει στη Γερμανία με άδεια χέρια.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Βέρντερ θα σταματήσει να τον παρακολουθεί, αφού ήδη φαίνεται πως θα έχει ξανά κάποιον σκάουτ σε ένα από τα επερχόμενα ματς του Παναθηναϊκού, με σκοπό το τσεκάρισμα του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με την πράσινη φανέλα.

Εκτός από τη Βέρντερ πάντως, υπάρχουν και άλλες ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Καρέλη, όπως η Τορίνο, αλλά και άλλα κλαμπ από τη Γερμανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα