Τσεκάρει και Λάφερτι ο Παναθηναϊκός

Τσεκάρει και Λάφερτι ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Τσεκάρει και Λάφερτι ο Παναθηναϊκός

bet365

Το όνομα του Κάιλ Λάφερτι βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού με τους υποψήφιους για να πλαισιώσουν τον Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο Βορειοϊρλανδός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του στην προκριματική φάση του Euro 2016, πετυχαίνοντας και τα δύο της γκολ κόντρα στη Φινλανδία, στη νίκη με 2-1, ενώ είχε βρει δίχτυα και στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς του πρώτου γύρου, όπου η εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα.

Σύμφωνα με το Goal, ο Βρετανός συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία που ψάχνει ο Γιάννης Αναστασίου για τον ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να συμπληρώσει το κομμάτι του παζλ στην «πράσινη» επίθεση, χωρίς ωστόσο να αποτελεί το πρώτο όνομα στη σχετική λίστα. Ο παίκτης της Ρίζεσπορ (δανεικός από τη Νόριτς), στα 27 του χρόνια διαθέτει τεχνική, καλά τελειώματα και ταχύτητα, παρά το ύψος του (1,93μ.).

Το συμβόλαιό του δεν κρίνεται απαγορευτικό, αφού το «τριφύλλι» μπορεί να τον αποκτήσει ως δανεικό από τα Καναρίνια, που δαπάνησαν 4 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αφού δεν προσαρμόστηκε (μόλις 1 γκολ σε 18 ματς), παραχωρήθηκε ως δανεικός στην τουρκική ομάδα, όπου έχει αγωνιστεί 7 φορές, σημειώνοντας 1 γκολ και αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στο «Κάροου Ρόουντ», όπου επίσης είναι δύσκολο να παραμείνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα