Παίρνει... παράταση η υπόθεση Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Παίρνει... παράταση η υπόθεση Μήτρογλου

bet365

Τον Μαϊο θα γίνει ο πρώτος κύκλος των κρίσιμων συζητήσεων της πλευράς του Κώστα Μήτρογλου με την Φούλαμ. Ποιά είναι η στόχευση των δύο πλευρών.

Εδώ και μέρες έχετε ενημερωθεί πρώτοι και εκτενώς από το Gazzetta.gr για το πως εξελίσσεται η περίπτωση του Μητρογκόλ. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρώτες καθοριστικές συζητήσεις των Κότατζερς με την μεριά του παίκτη θα γίνουν τελικώς τον Μαϊο για να επέλθουν τα νεότερα μέχρι τον Ιούνιο. Ασχέτως με τις κουβέντες που έχει κάνει ήδη η αγγλική ομάδα ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι καθόλου... ζεστός στην επιστροφή του στην Φούλαμ, κάτι που είναι γνωστό, όπως γνωστό παραμένει πως η ομάδα του προτιμάει τον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Μαζί με το όποιο πρέσινγκ ασκείται από μέρους της. Όμως συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μείνει στον πειραϊκό σύλλογο ο διεθνής φορ, καθώς οι Άγγλοι προτιμούν την πώληση από έναν νέο δανεισμό. Ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει. Και από την Αγγλία και από αλλού, όμως ο ίδιος έχει πρωτίστως στο μυαλό του να γίνει εντελώς καλά, να κλείσει θετικά την σεζόν με τον Ολυμπιακό και μετά να αξιολογήσει τις προοπτικές του.

Στο μυαλό του εξακολουθεί να υπάρχει η σκέψη του εξωτερικού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι θετικός για τον Ολυμπιακό. Όμως ο Μήτρογλου έχει πεισμώσει για το γεγονός πως δεν πέτυχε στην Φούλαμ και θα ήθελε να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στην Ευρώπη. Επιπλέον οι Κότατζερς θα περιμένουν να δουν και τις όποιες προτάσεις θα έχουν για αγορά (σ.σ. γιατί για δανεισμό έρχονται διαρκώς).

Μετά τον πρώτο κύκλο επαφών θα βγουν πιο ουσιαστικά δείγματα γραφής και για τον διεθνή φορ και για τον Ολυμπιακό. Είναι σαφές πάντως ότι ανεξάρτητα από την τελική έκβαση για την περίπτωση του Μήτρογλου ο Ολυμπιακός θα πάει και για ξένο φορ το καλοκαίρι... Και αυτό διότι ο Δημήτρης Διαμαντάκος θα αποχωρήσει και ενώ ο Χόρχε Μπενίτες παραμένει σε δύσκολη θέση. Επίσης ασχέτως των πληροφοριών που υπάρχουν ερωτηματικό είναι και ο Φράνκο Χάρα, του οποίου η τύχη θα κριθεί προσεχώς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα