Έχει ακόμα... δρόμο ο Μήτρογλου

Έχει ακόμα... δρόμο ο Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Έχει ακόμα... δρόμο ο Μήτρογλου

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου θέλει ακόμα χρόνο για να επανέλθει στα γνώριμά του επίπεδα και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Κίνδυνος να μην προλάβει ούτε το πρώτο ματς Κυπέλλου με Απόλλωνα.

O Μητρογκόλ που εξακολουθεί να απέχει από τις προπονητικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα καθώς και για το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Ο Μήτρογλου δεν είναι ακόμα στην απαιτούμενη κατάσταση μετά την υποτροπή που υπέστη. Τις επόμενες ημέρες θα κριθεί πιο επαρκώς το πότε θα είναι σε θέση να γυρίσει και ενώ ήδη έχει να παίξει με την ερυθρόλευκη φανέλα για πάνω από έναν μήνα. Υπάρχει το ενδεχόμενο πάντως να γυρίσει μετά το Πάσχα στην δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα