Βάρος σε τρεις θέσεις

Βάρος σε τρεις θέσεις

Δημήτρης Τομαράς
Βάρος σε τρεις θέσεις

bet365

Στην απόκτηση ενός στόπερ, ενός ή δύο εξτρέμ και ενός παίκτη για τον άξονα προσανατολίζονται σε πρώτη φάση στον Ολυμπιακό.

Η σύσκεψη του Πάσχα θα αναδείξει τις μεταγραφικές επιθυμίες του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι. Όπως έχει διαρρεύσει πάντως σε πρώτη φάση στο Λιμάνι θα κοιτάξουν για έναν κεντρικό αμυντικό, με δεδομένο πως θα φύγει ο Φελίπε Σαντάνα. Ίσως ο αριθμός αυτός πάει στους δύο εάν υπάρξει και άλλη αποχώρηση. Κατά τα άλλα υπάρχουν σκέψεις ενίσχυσης για τον άξονα. Ανάλογα το τι θα συμβεί με περιπτώσεις σαν εκείνες των Ντελβίν Ντινγκά και Λούκα Μιλιβόγιεβιτς θα κριθεί εάν θα αποκτηθεί αμυντικός χαφ ή δημιουργικός μέσος. Το βάρος επίσης πέφτει και στα εξτρέμ. Εκεί όπου υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για δύο ή ακόμα και για τρεις παίκτες, καθώς ο Ιμπραϊμ Αφελάι και οι περισσότεροι ακραίοι είναι προς αποχώρηση. Παράλληλα όπως έχουμε γράψει ξανά η πρόθεση των Πειραιωτών είναι η ομάδα να έχει όσο πιο ελληνικό στοιχείο γίνεται για τη νέα χρονιά ενώ υπάρχουν ακόμα σενάρια και πληροφορίες για αρκετούς Έλληνες που παίζουν στην Ιταλία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα