Με Γιουσούφ ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Με Γιουσούφ ο Εργοτέλης

bet365

Με τον Γιουσούφ να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη. Ατομικά οι Μπουρσέλης, Γιοβάνοβιτς, θεραπεία και τρέξιμο ο Σαράνοφ, απόντες οι Γκέντσογλου, Γκορκς.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα (30/3) οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, αφού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Κυριακή (29/3). Στη σημερινή έλαβε κανονικά μέρος για πρώτη φορά έπειτα από καιρό και ο Γιουσούφ, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη.

Αντίθετα, οι Μπουρσέλης, Γιοβάνοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά, ο Σαράνοφ έκανε θεραπεία και τρέξιμο, ενώ οι Γκέντσογλου και Γκορκς απουσίαζαν, ο πρώτος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και ο δεύτερος επειδή είναι στην αποστολή της Εθνικής Λετονίας.

Έτσι, η προετοιμασία των Κρητικών για το ματς με τον Πανθρακικό στο Παγκρήτιο θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (31/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα