Ατομικό ο Μπαργκάν στη Βέροια

Ατομικό ο Μπαργκάν στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό ο Μπαργκάν στη Βέροια

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κενάν Μπαργκάν στη σημερινή προπόνηση της Βέροιας, με τους υπόλοιπους να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Με μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Από αυτή απουσίασε μόνο ο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και να είναι ο μοναδικός απών, αφού οι υπόλοιποι ήταν κανονικά παρόντες.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις ειδικής αντοχής με ανοίγματα και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου με στόχο την ανάπτυξη από την άμυνα στην επίθεση. Έτσι, η προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο Ταγαροχώρι το πρωί της Τρίτης (31/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα