Παραμένει εκτός ο Μήτρογλου

Παραμένει εκτός ο Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Παραμένει εκτός ο Μήτρογλου

bet365

Ο Μήτρογλου εξακολουθεί να είναι εκτός του προπονητικού προγράμματος του Ολυμπιακού.

Ξεκίνησε την Δευτέρα -μετά από διήμερο ρεπό της ομάδας- η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το προσεχές εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ποδοσφαιριστές του Βίτορ Περέιρα επέστρεψαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη στις 16:00 και έκαναν προπόνηση, ρίχνοντας το βάρος στην κατοχή της μπάλας και τη σωστή κυκλοφορία αυτής. Έκαναν και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Μέσα στις επόμενες μία με δυο ημέρες αναμένεται να επιστρέψουν στον Ρέντη όλοι οι διεθνείς, οι οποίοι απουσίασαν τις προηγούμενες ημέρες, λόγω υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους και έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει ξανά όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, πλην φυσικά των τραυματιών. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει τους διεθνείς για να τσεκάρει την ετοιμότητά τους.

Ειδικά τον Ομάρ που είναι τραυματίας ενώ ο Φουστέρ πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής στους επόμενους αγώνες. Οι Μήτρογλου, Ντουρμάζ και Μανιάτης συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης (σ.σ. ως γνωστόν ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάνει αποκατάσταση στην Ρώμη), όπως και ο Στρέζος. Έτσι ο Μητρογκόλ συνεχίζει να απέχει από τις προπονήσεις. Την Τρίτη η προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα