ΠΑΟ: Έχει ήδη πει το «ναι» ο Αναστασίου!

ΠΑΟ: Έχει ήδη πει το «ναι» ο Αναστασίου!

Κώστας Ζάλιαρης
ΠΑΟ: Έχει ήδη πει το «ναι» ο Αναστασίου!

bet365

Όλα έτοιμα για τις υπογραφές είναι στην υπόθεση της παραμονής του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα κόουτς να έχει πει κι επίσημα το «ναι» στη διοίκηση!

Η εβδομάδα που ξεκίνησε δείχνει να είναι τέτοια με εξελίξεις γύρω από τις υποθέσεις των Γιάννη Αναστασίου, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Μλάντεν Πέτριτς, όμως, όσον αφορά τον προπονητή του «τριφυλλιού», το μοναδικό που απομένει είναι τα τυπικά!

Σύμφωνα με ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ, ο Έλληνας κόουτς έχει ήδη απαντήσει και μάλιστα με κάθε επισημότητα στην πρόταση που του έγινε για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 και το ζήτημα έχει τελειώσει.

Το μοναδικό που απομένει είναι να υπογράψει το νέο συμφωνητικό, κάτι που αναμένεται να γίνει στο τέλος της εβδομάδας (Πέμπτη - Παρασκευή), όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη των απαραίτητων εγγράφων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα