Όλα ανοιχτά για Χούμελς

Gazzetta team
Όλα ανοιχτά για Χούμελς

bet365

Ο Ματς Χούμελς άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Kicker.

Οι φήμες για το μέλλον του Γερμανού αμυντικού δίνουν και παίρνουν ξανά τον τελευταίο καιρό και εκείνος με συνέντευξή του στο Kicker άφησε τα πάντα ανοιχτά. «Σας λέω ειλικρινά ότι σκέφτομαι το μέλλον και αυτή τη στιγμή αναρωτιέμαι τι μπορώ να φανταστώ», είπε αρχικά ο Χούμελς, που στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε αρκετές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ.

«Δεν έχω πάρει ακόμα καμία απόφαση», ξεκαθάρισε. «Δεν είμαι από εκείνους που μιλάνε ανοιχτά για παραμονή και κρυφά έχουν ήδη πάρει την απόφαση να φύγουν. Όλοι γνωρίζουν ότι μου αρέσει στην Ντόρτμουντ, όμως θέλω επίσης να έχουμε δυνατή ομάδα και τη σωστή προσέγγιση. Δεν πρόκειται να επηρεάσει την απόφασή μου αν βγούμε στην Ευρώπη ή όχι».

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχολίασε: «σκέφτομαι συχνά την προοπτική του εξωτερικού. Υπάρχουν μέρες που λέω ότι πρέπει να παίξω στο εξωτερικό και άλλες που λέω ότι δεν είναι απαραίτητο. Πιστεύω ότι θα ήταν καλό και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο να το δοκιμάσω. Κάποια μέρα θέλω να το κάνω».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα