Μοναδικό κέρδος ο Αφελάι

Μοναδικό κέρδος ο Αφελάι

Δημήτρης Τομαράς
Μοναδικό κέρδος ο Αφελάι

bet365

H καλή εμφάνιση του Αφελάι με την Εθνική Ολλανδίας είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής κέρδος από τους διεθνείς του Ολυμπιακού.

Από την στιγμή που ο Παϊτίμ Κασάμι δεν αγωνίστηκε καθόλου στο Ελβετία - Εσθονία (3-0) και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τέθηκε εκτός του ματς των Νορβηγών με την Κροατία (βαριά ήττα με 5-1 εκτός έδρας) ελέω τραυματισμού έμεινε μόνο ο Ιμπραϊμ Αφελάι που έπαιξε και μάλιστα βασικός με τα χρώματα της Εθνικής Ολλανδίας. Στο 1-1 με τους Τούρκους στο Άμστερνταμ ο διεθνής εξτρέμ των Πειραιωτών έδειξε ιδιαίτερα καλή εικόνα, παίζοντας και στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά και μέσα δεξιά (σ.σ. στο Β' μέρος). Είχε θετικό πρόσημο δημιουργικά και επιθετικά, κάτι που δεν συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό. Ανάλογη κατάσταση ήταν και με τον Τζίμι Ντουρμάζ, που αγωνιζόμενος ως εσωτερικός χαφ στην Εθνική Σουηδίας απέδιδε σαφώς καλύτερα από ότι στους Πειραιώτες.

Βέβαια τώρα ο Ντουρμάζ είναι εκτός δράσης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Οι Βίτορ Περέιρα, Πιέρ Ισά και Χουάνχο Λορένθο βέβαια έχουν ήδη τσεκάρει παιχνίδια Εθνικών ενώ θα περιμένουν να δουν και τους Έλληνες διεθνείς στον κρισιμότατο αγώνα με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη αλλά και τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς με την Σερβία (σ.σ. στο αποψινό παιχνίδι με την Πορτογαλία). Άλλωστε αυτό το διάστημα ο Πορτογάλος τεχνικός συλλέγει κάθε είδους πληροφορία όχι μόνο για τους διεθνείς αλλά και για τους παίκτες του ρόστερ με μειωμένο χρόνο συμμετοχής καθώς και για τους δανεικούς. Έτσι θα αποκτήσει την εικόνα που θέλει προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του και μετά να είναι απόλυτα έτοιμος για την σύσκεψη κορυφής του Πάσχα, όπου θα προκύψει το πλαίσιο για τις αποχωρήσεις και τις μεταγραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα