Δέλλας: «Σε τέτοια γήπεδα...»

Δέλλας: «Σε τέτοια γήπεδα...»

Gazzetta team
Δέλλας: «Σε τέτοια γήπεδα...»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν έπαιξε καλά κόντρα στην Καλλιθέα αλλά μάλλον το περίμενε κιόλας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ταύρου.

Η Ένωση, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, δεν είχε καλή εικόνα αλλά αυτό ήταν, λίγο-πολύ, αναμενόμενο. «Σήμερα είχαμε απέναντι καλή και έμπειρη ομάδα, ξέρει την κατηγορία. Μαζί και ένα κακό αγωνιστικό χώρο, που μας δυσκόλεψε εμάς και Καλλιθέα. Σήμερα δεν κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε ευκαιρίες για γκολ η Καλλιθέα, εμείς όμως το σημειώσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο μετά το δεύτερο γκολ κρίθηκε το ματς», είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο και στα πλέι οφ που πλησιάζουν.

«Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, το επιδιώξαμε, προσπαθήσαμε και βάλουμε την μπάλα κάτω αλλά ήταν αδύνατο να παίξουμε ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Είναι δύσκολο για προπονητές ό,τι δουλεύουν όλη την εβδομάδα, να βγει σε τέτοιο γήπεδο. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και το Σάββατο έχουμε το τελευταίο ματς. Ανοίγει μετά κύκλος νέων αγώνων για να φέρουμε την ΑΕΚ ξανά εκεί που πρέπει. Η Καλλιθέα είναι καλή ομάδα, το ότι περιφέρεται της έχει στοιχίσει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα