Ακόμη... μετέωρος ο Ντάνι Άλβες

Ακόμη... μετέωρος ο Ντάνι Άλβες

Κώστας Ζάλιαρης
Ακόμη... μετέωρος ο Ντάνι Άλβες

bet365

Προκειμένου να βάλει φρένο στη φημολογία περί της μετακίνησής του στην Παρί, ο Ντάνι Άλβες υποστήριξε ότι δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα μέχρι και αυτή τη στιγμή

Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και να μένει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος μπακ σκέφτεται τι μπορεί να κάνει μόλις κλείσει το κεφάλαιο των «μπλαουγκράνα» και τι προτάσεις έχει ή θα έχει στα χέρια του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τις τελευταίες μέρες έγινε πιο έντονο το σενάριο που τον ήθελε να πηγαίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την εκπρόσωπό του να έχει ταξιδέψει στο Παρίσι ώστε να μιλήσει με τους ανθρώπους των Πρωταθλητών Γαλλίας.

Με τοποθέτησή του, ωστόσο, στη «Globoesporte», ο Ντάνι Άλβες ξεκαθάρισε: «Μέχρι και αυτή τη στιγμή, η καρδιά και το μυαλό μου είναι στην ομάδα της οποίας τη φανέλα φοράω. Θα ολοκληρώσω τη θητεία μου και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ μέχρι την τελευταία μέρα, γιατί ακόμα και τώρα έχω το κίνητρο και τη δίψα που είχα όταν πρωτοαγωνίστηκα για τη Μπαρτσελόνα. Δεν έχω υπογράψει με καμία άλλη ομάδα. Ζω τη στιγμή, αυτό μπορώ να σας πω...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα