ΠΑΟΚ: «Διαβολοβδομάδα» τέλος (vid)

ΠΑΟΚ: «Διαβολοβδομάδα» τέλος (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Διαβολοβδομάδα» τέλος (vid)

bet365

Το μίνι πρόγραμμα προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση, ενώ αύριο (29/3) οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό. Ο Μαντούρο συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ενώ επέστρεψε ο Γιάννης Ράλλης ως υπεύθυνος του ιατρικού τιμ.

Προπόνηση σε στεγνό γήπεδο μετά από μέρες πραγματοποίησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ σήμερα (28/3) στην Νέα Μεσημβρία. Οι ποδοσφαιριστές αφού έκαναν ζέσταμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τρέξιμο με εμπόδια, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και αναμετρήθηκαν σε τέσσερις εστίες δουλεύοντας σε κυκλοφορία, τακτική και τελειώματα.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης κινητικότητας και φυσικής κατάστασης προσαρμοσμένο στην εικόνα των μυών του που φάνηκε στη μαγνητική τομογραφία, ενώ ο Ρικάρντο Κόστα ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο κι ο Αχιλλέας Πούγγουρας παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έπειτα από μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς σε όλους τους τομείς θα έχουν οι παίκτες του «δικεφάλου». Ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος της προπόνησης έδωσε ρεπό για αύριο (29/3) και οι ποδοσφαιριστές θα ξαναβρεθούν στο γήπεδο τη Δευτέρα (30/3) στις 18:00. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Γιώργος Γεωργιάδης παρουσίασε στους παίκτες τον Γιάννη Ράλλη, ο οποίος ανέλαβε και πάλι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα