Ελκαν vs Κόντε

Ελκαν vs Κόντε

Ελκαν vs Κόντε

bet365

Ο τραυματισμός του Κλαούντιο Μαρκίζιο «απειλεί» να φέρει για πρώτη φορά σε κόντρα την Γιουβέντους με τον Αντόνιο Κόντε.

Λίγες μέρες πριν, ο Κόντε σε συνέντευξη του καμάρωνε για το πώς οι προπονήσεις του είναι εξαντλητικές, καλώντας και όλους τους προπονητές της Serie A να ακολουθήσουν το παράδειγμα του. Με τον Μαρκίζιο να τραυματίζεται σοβαρά στην προπόνηση της εθνικής ομάδας, ο Τζον Ελκαν -ξάδερφος του Αντρέα Ανιέλι και αφεντικό στη FIAT- σχολίασε αυτό που έγινε, κατηγορώντας ουσιαστικά τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

«Θα πρέπει να καταλάβουμε πώς δουλεύει τόσο σκληρά η Ιταλία... Ο Κόντε στη Γιούβε ήταν προπονητής, τώρα είναι ο εκλέκτορας. Φαίνεται ότι θέλει να περάσει στην ιστορία ως ο εκλέκτορας με τους περισσότερους τραυματισμούς», ήταν η δήλωση του, με δεδομένο ότι τραυματίστηκαν στην ίδια προπόνηση και οι Φλορέντσι και Πασκουάλ αλλά όχι τόσο σοβαρά.

Λίγες ώρες μετά, από την Σόφια όπου η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία, ο Κόντε απάντησε πετώντας την δική του μπηχτή: «Ο Ελκαν ρωτάει γιατί η εθνική δουλεύει τόσο πολύ; Στη Γιούβε δεν μου την έκανε αυτή την ερώτηση... Με ενοχλεί όποιος προσπαθεί να με βάλει σε κόντρα με το παρελθόν μου. Δεν μου αρέσει, ο καθένας θα πρέπει να κοιτάει τη δουλειά του».

Μέσα σε όλα αυτά, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, αρχηγός της Γιουβέντους και της εθνικής ομάδας, προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση, τονίζοντας ότι «ο τραυματισμός του Κλαούντιο είναι δύσκολο να εξηγηθεί αλλά ήταν γραφτό, όπως φαίνεται, να γίνει. Δεν έχω αμφιβολίες για το πώς θα υποδεχθούν οι οπαδοί στο Τορίνο, στις 31 του μήνα, την εθνική και τον ομοσπονδιακό προπονητή, ο οποίος αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στη Γιούβε και κατέκτησε πολλούς τίτλους».

 

SERIE A Τελευταία Νέα