Μισός ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Μισός ο Αστέρας

bet365

Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Αστέρα, με τους Μπαντιμπανγκά, Αλόκο, Τορμένα, Τιε Μπι να ακολουθούν ατομικό, τον Πάρα να κάνει θεραπεία και τους Ρόλε, Σανκαρέ, Μπαράλες, Ιγκλέσιας να μένουν εκτός.

Τις προπονήσεις για την τρέχουσα εβδομάδα ολοκλήρωσε ο Αστέρας, καθώς ο Στάικος Βεργέτης έδωσε διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο στους ποδοσφαιριστές του. Έτσι, οι Αρκάδες ανανέωσαν το... ραντεβού τους για το πρωί της Δευτέρας (30/3), όταν προγραμματίστηκε η επόμενη προπόνηση. Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι 5 εναντίον 2.

Σε αυτό ο τεχνικός του συλλόγου της Τρίπολης μέτρησε πολλές απουσίες, καθώς οι Μπαντιμπανγκά, Αλόκο, Τορμένα, Τιε Μπι ακολούθησαν ατομικό με ταχύτητες. Από τη μεριά τους, οι Ρόλε, Σανκαρέ, Μπαράλες, Ιγκλέσιας δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση, ο Πάρα έκανε θεραπεία και ο Κιτόκο ασκήσεις μόνος του.

Τέλος, η δυνατή βροχή δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να προπονηθούν για πάνω από 50 λεπτά. Έτσι, η προετοιμασία για το ματς του επόμενου Σαββάτου (4/4) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα