Ντιγκινί: «Δικαιωμένος που ήρθα στον Πανθρακικό»

Νίκος Τσιώκος
Ντιγκινί: «Δικαιωμένος που ήρθα στον Πανθρακικό»

bet365

Ο Νικολά Ντιγκινί παρέλαβε το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής και νιώθει δικαιωμένος που αποδέχτηκε την πρόταση του Πανθρακικού για να έρθει στην Ελλάδα και στην Κομοτηνή.

Ως Best Goal της 29ης αγωνιστικής ψηφίστηκε αυτό που πέτυχε ο Νικολά Ντιγκινί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός παρέλαβε το βραβείο του την Παρασκευή (27/3), με την απονομή να γίνεται από τον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού, Τάσο Καραολάνη. Μετά τη βράβευσή του τόνισε πως νιώθει δικαιωμένος που δέχτηκε να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό των ακριτών και ότι είναι στο χέρι του συλλόγου της Κομοτηνής να πετύχει τον στόχο της, που είναι η παραμονή.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το βραβείο: «Είναι μια σημαντική διάκριση για εμένα, είναι το πρώτο μου βραβείο όσο αγωνίζομαι στην Ελλάδα, ωστόσο πάνω απ' όλους είναι η ομάδα. Έτσι, το σημαντικό είναι πως κατάφερα με το γκολ αυτό να βοηθήσω την ομάδα μου να ανοίξει το σκορ απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο κι έτσι συμμετείχα κι εγώ στη μεγάλη νίκη που πετύχαμε. Ένα μέρος του βραβείου ανήκει και στον Κάσες για την ασίστ που μου έδωσε».

Για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα και τον Πανθρακικό: «Έχω αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα παρουσία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν ένα καλό βήμα για εμένα να έρθω να αγωνιστώ εδώ, είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου να αποδεχθώ την πρόταση του Πανθρακικού. Κάνω μια γεμάτη σεζόν, έχω αυτοπεποίθηση κι ο Πανθρακικός σίγουρα βοηθά και στην εξέλιξή μου σαν παίκτη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Κομοτηνής να εξασφαλίσει την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε όσο καλά θα έπρεπε τη χρονιά κι ήμασταν άτυχοι σε αρκετά ματς. Τους τελευταίους μήνες, όμως, κάνουμε μια καλή πορεία κι είναι στο δικό μας χέρι πλέον να πετύχουμε το στόχο μας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας στα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα και τον κόσμο μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το πού αφιερώνει το βραβείο: «Στους συμπαίκτες μου που καθημερινά περνάμε πολλές ώρες μαζί. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πετύχει κάτι από μόνος του, χωρίς να έχει γύρω μια καλή ομάδα να τον υποστηρίζει. Όλοι μαζί μακάρι να πανηγυρίσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό θα είναι το καλύτερο βραβείο. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, βέβαια, επειδή είναι και το πρώτο μου βραβείο, θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στον αδερφό μου, στον οποίο και θα το δώσω με την πρώτη ευκαιρία».

Καραολάνης: «Θα μείνου στη Σούπερ Λίγκα»

Με τη σειρά του, ο Καραολάνης συνεχάρη τον Ντιγκινί, ευχήθηκε υγεία και διακρίσεις στον Ντιγκινί και σε όλους τους συμπαίκτες του και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα της Θράκης θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. «Θα ήθελα να συγχαρώ τον ποδοσφαιριστή μας για τη βράβευση αυτή. Εύχομαι και στον Ντιγκινί και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά να έχουν την υγεία τους και να έχουν συχνά πολλές τέτοιες διακρίσεις.

Ο Νικολά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, εργατικός κι εξαιρετικός χαρακτήρας, του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο στόχο κι όλοι στον Πανθρακικό, διοίκηση, παίκτες, τεχνικός επιτελείο κι έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε ενωμένοι, προκειμένου να πετύχουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα και προσωπικά θεωρώ ότι ο Πανθρακικός θα μείνει στη Σούπερ Λιγκ», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα