Επιστροφή στο... άδειο Κορωπί

Επιστροφή στο... άδειο Κορωπί

Νίκος Αθανασίου
Επιστροφή στο... άδειο Κορωπί

bet365

Μετά το διήμερο ρεπό, ο Παναθηναϊκός χωρίς τους διεθνείς και τους Ταυλαρίδη, Πέτριτς που απουσίαζαν με άδεια, επέστρεψε στις προπονήσεις.

Τετάρτη και Πέμπτη ήταν ημέρες ξεκούρασης για όσους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις. Την Παρασκευή, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα στην αρχή είχε ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και στο τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Απουσίασαν οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Λαγός, Καρέλης, Μπεργκ, Μπερίσα, Δώνης, Μαυρίας, Χουχούμης και Κότσαρης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες, όπως και οι Πέτριτς και Ταυλαρίδης, με άδεια, αλλά και ο Μπούρμπος που έχει ωτίτιδα. Ο Νίνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα