Για το θαύμα η ΑΕΛ

Για το θαύμα η ΑΕΛ

Gazzetta team
Για το θαύμα η ΑΕΛ

bet365

Να επιτύχει την όγδοη της εντός έδρας νίκη, θα προσπαθήσει στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (28/3) με την Ζάκυνθο η ΑΕΛ. Δίχως τρεις απέναντι στους νησιώτες οι «βυσσινί».

Τη νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι των Play -Off θέλει στο αυριανό εντός έδρας ματς απέναντι στην Ζάκυνθο η ΑΕΛ με τους Θεσσαλούς να ευελπιστούν σε πιθανό στραβοπάτημα είτε της Λαμίας, είτε του Ολυμπιακού Βόλου. Στα αγωνιστικά ο τεχνικός της «Βασίλισσας του κάμπου» Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω ματς στις υπηρεσίες των Μουλόπουλου, Ενγκεσάν, Ρίστοβιτς, οι οποίοι είναι τραυματίες αλλά και στους Πατσιογέωργο, Ζαχαράκη, Λύρα και Παπαγιάννη οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους.

Η 19μελής αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα απέναντι στους «κυανοκίτρινους» απαρτίζεται από τους: Αποστολίδη, Μπαλασάκη, Καρανίκα, Δεληζήση, Σαρακατσάνο, Σταθάκη, Κοντοδήμο, Κουρτσεσιώτη, Μελισσά, Πινδώνη, Μπανούση, Νεμπεγλέρα, Φλεριβάλ, Ελιομάρ, Σερτζίνιο, Γιάντση, Μπόγιοβιτς, Πίντο και Παμλίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα