Χωρίς τρεις στις Σέρρες ο Βόλος

Gazzetta team
Χωρίς τρεις στις Σέρρες ο Βόλος

bet365

Να πετύχει την τέταρτη του νίκη μακριά από την έδρα του, φιλοδοξεί στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (28/3) με τον Εθνικό Σερρών ο Ολυμπιακός Βόλου. Χωρίς Μπιτάνγκ, Κυζριίδη, Γιαλούση οι «ερυθρόλευκοι».

Την όγδοη του νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια, θέλει να πετύχει στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών ο Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να κλειδώσει για τα καλά την δεύτερη θέση η οποία οδηγεί στα Play - Off. Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση απέναντι στους Μακεδόνες στους Μπιτάνγκ, Κυζιρίδη και Γιαλούση οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.Αντίθετα στα πλάνα του κόουτς των «ερυθρολεύκων» συμπεριλήφθηκαν οι Ρόκας, Νικολιάς και Ζέρης οι οποίοι και εξέτισαν τις ποινές τους.

Η 18μελής αποστολή των Θεσσαλών για το συγκεκριμένο παιχνίδι απαρτίζεται από τους: Μπαλντομπαλίεφ, Μπέριαν, Μπουτζίκο, Θέο, Ρίζο, Ζέρη, Κασμερίδη, Νικολιά, Καρρά, Μαργαρίτη, Διαμαντόπουλο, Μπάρμπα, Τριανταφυλλάκο, Σκοπελίτη, Μακρυδημήτρη, Ρόκα, Κεσίδη και Ιντζίδη

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα