Πόππης: «Πιστεύω πως ο Άρης θα ανέβει»

Πόππης: «Πιστεύω πως ο Άρης θα ανέβει»

Gazzetta team
Πόππης: «Πιστεύω πως ο Άρης θα ανέβει»

bet365

Για το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλων Αρναίας, την γιορτή των 100 χρόνων, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί, μίλησε ο πρώην παράγοντας του Άρη Ηλίας Πόππης.

Την πίστη του ότι ο Άρης στο τέλος της τρέχουσας περιόδου θα καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο του στην Football League, εξέφρασε με δηλώσεις του στον Arena FM 89,4 ο πρώην παράγοντας των «κιτρίνων» Ηλίας Πόππης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στη γιορτή για τα 100 χρόνια του συλλόγου, όσο και στο θέμα σχετικά με την εκκαθάριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena FM 89,4:


Για την γιορτή του Άρη: «Οι συγκυρίες έχουν φέρει τον Άρη να γιορτάζει με πολύ δύσκολες συνθήκες όμως εμείς είμαστε Άρης και φυσικά θα είμαστε κοντά και σε αυτή την εκδήλωση. Φέτος, δεν υπάρχουν τα φαινόμενα της διχόνοιας αλλά κάποια ενότητα και η ομάδα έχει αναδείξει ανθρώπους που πρέπει να τιμηθούν από τον Άρη αλλά και την Ελλάδα. Την αίθουσα δεν την ξέρω αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα».

Για το γεγονός πως ακολουθεί παντού τον Άρη: «Όπου παίζει ο Άρης, όσο είμαι καλά τον ακολουθώ. Για εμένα αυτή είναι η αρρώστια μου».

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Η ομάδα έχει μπει στη τελική ευθεία, έχω δει όλα τα παιχνίδια εκτός της Καστοριάς και θεωρώ πως ο Άρης είναι πολύ καλύτερη ομάδα από όλους. Υπάρχουν τα δύο ντέρμπι και πιστεύω πως ο Άρης θα ανέβει. Δεν νομίζω πως ο Πανσερραϊκός θα κάνει 14 νίκες στον δεύτερο γύρο. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ούτε ο Μαρινάκης. Ο Άρης στον δεύτερο γύρω έχει δεχτεί ένα γκολ και με αυτό έχασε το μοιραίο ματς με την Δράμα».

Για το άγχος στην ομάδα: «Όλοι είμαστε αγχωμένοι γιατί δεν υπάρχει περιθώριο για στραβοπάτημα. Αν είχε γίνει μια ομάδα από νωρίς θα ανεβαίναμε άνετα. Δυστυχώς τα λάθη στοίχισαν, χάθηκαν κάποιοι βαθμοί στην αρχή και τώρα παλεύουμε. Τα παιδιά του Super 3 είναι αρωγοί και έχουν βοηθήσει πάρα πολύ ιδιαίτερα την φετινή χρονιά. Ο Άρης έχει παρουσία σε όλα τα γήπεδα και δεν έχει γίνει το παραμικρό. Επίσης, φέτος είδα και τον μεγάλο σεβασμό που έχουν όλες οι ομάδες για τον Άρη».

Για το αν αλλάζει το σκηνικό στον Άρη: «Πιστεύω πως αλλάζει το σκηνικό. Υπάρχει ο κ. Κάλας και μπορεί να βρεθούν και άλλοι μελλοντικά. Ο Άρης στη Β’ χωρίς χρέη είναι γωνιακό μαγαζί».

Για το θέμα της εκκαθάρισης: «Είμαι προσωπικός φίλος του κ. Ρούσου και μου έχει πει πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για το αν θα έχει κόσμο ο Άρης στην Αρναία: «Έχουμε δυνατό κίνημα μόνο με τους ντόπιους. Ακόμα και ο πρόεδρος του αντιπάλου είναι Αρειανός αλλά αυτό βέβαια δεν λέει κάτι στο αγωνιστικό».

Για το τμήμα του μπάσκετ: «Στο μπάσκετ ο Άρης πληρώνει τρία μπάτζετ μαζί με τα χρέη του άρθρου 99. Οι άνθρωποι κάνουν τεράστια προσπάθεια, φάγαμε μια σφαγή στη Ρόδο και θυμηθήκαμε άλλες εποχές. Μας κλέψανε στη Ρόδο».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα