Ομόνοια «καλεί» Μιχαήλ

Gazzetta team
Ομόνοια «καλεί» Μιχαήλ

bet365

Στο στόχαστρο της Ομόνοιας φέρεται να βρίσκεται ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο στόχαστρο της Ομόνοιας φέρεται να βρίσκεται ο Αλέξης Μιχαήλ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο, ο 29 αμυντικός αρέσει πολύ στους «πράσινους» και δεν αποκλείεται να... σκάσει άμεσα και η πρόταση.

Από την μεριά του ο ΠΑΣ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», θέλει να κρατήσει τον παίκτη, αφού πέρα από την αγωνιστική προσφορά του, είναι γέννημα-θρέμα Ιωαννίνων και είναι ο 2ος πιο παλιός παίκτης του συλλόγου, με 10 χρόνια «θητεία» και πίσω από τον Ντάσιο.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει, είναι αν ο ΠΑΣ θα πάρει άδεια - κάτι που είναι πολύ δύσκολο - για να παρθούν και αποφάσεις στο θέμα των ανανεώσεων, αφού πολλοί παίκτες μένουν ελεύθεροι και αν μπουν τελικά περιορισμοί, το πράγμα θα ζορίσει για τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα