«Φευγάτος» ο Ναπολεόνι

«Φευγάτος» ο Ναπολεόνι

Gazzetta team
«Φευγάτος» ο Ναπολεόνι

bet365

Με το συμβόλαιό του να τελειώνει και πρόταση ανανέωσης να μην υπάρχει, ο Ναπολεόνι δείχνει όλο και πιο κοντά στην έξοδο από τον Ατρόμητο.

Έτοιμος να... ανοίξει τα πανιά του και να αλλάξει παραστάσεις μοιάζει ο Στέφανο Ναπολεόνι, καθώς ο Ιταλός επιθετικός δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι. Το συμβόλαιό του λήγει, όμως πρόταση από τον Ατρόμητο ακόμα δεν έχει έρθει, με την καθυστέρηση αυτή να μην είναι τυχαία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay», ο Ναπολεόνι έχει ήδη στα χέρια του μία πρόταση, που είναι... συζητήσιμη. Και αν το ποσό ανέβει λίγο, όπως όλα δείχνουν,ο Ιταλός θα χρειαστεί να αφήσει την βολή του και να ετοιμάσει βαλίτσες για άλλα μέρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα