Μαθήματα τακτικής στον ΠΑΟΚ (pics)

Μαθήματα τακτικής στον ΠΑΟΚ (pics)

Gazzetta team
Μαθήματα τακτικής στον ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης για μια ακόμα ημέρα δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στον τομέα της τακτικής, με θέματα το μαρκάρισμα ενός αντιπάλου, αλλά και πώς να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο.

Στον τομέα της τακτικής αφιερώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Πέμπτης (26/3). Ο Γιώργος Γεωργιάδης θέλει με την ευκαιρία της διακοπής να δώσει στους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν το συντομότερο πως θέλει από αυτούς να μαρκάρουν και να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο για να… μπλοκάρουν τον αντίπαλο και να αναπτύσσονται προκειμένου να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ. Μετά την προθέρμανση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δανιηλίδη, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις ιδιοσυγχρονισμού και συναρμογής με μπάλα. Η προπόνηση είχε πολύ τακτική με παιχνίδια σε μικρό χώρο, αλλά και στο μισό γήπεδο με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης με τον Γιάννη Κατσανίκα κι ο Ρικάρντο Κόστα έμεινε στο γυμναστήριο για αποθεραπεία. Πέρα από τους Αθανασιάδη, Νομπόα, Κάτσε, Μακ, Ρατς, από τις επόμενες προπονήσεις θα απουσιάζουν και οι μικροί διεθνείς Κωνσταντινίδης (Ελπίδων), Κουλούρης, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης (Νέων). Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν οι Βασαϊτης, Τσολακίδης, Συράκος της Κ20.

Την Παρασκευή (27.03) το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρωί στις 10:30 και το απόγευμα στις 17:30. Πριν την απογευματινή προπόνηση, η οποία θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου, θα μιλήσει στα ΜΜΕ ο Γιώργος Γεωργιάδης (16:15) και ο Ρικάρντο Κόστα (16:45).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα