Εβδομάδα υπογραφών για Αναστασίου!

Εβδομάδα υπογραφών για Αναστασίου!

Νίκος Αθανασίου
Εβδομάδα υπογραφών για Αναστασίου!

bet365

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη, ο Γιάννης Αναστασίου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Η συμφωνία του Γιάννη Αναστασίου με τον Γιάννη Αλαφούζο για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές είναι δεδομένη. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια στις αρχές του μήνα και επιβεβαίωσαν την διάθεση που υπάρχει για να συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2018. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να παραμείνει και να φτάσει μέχρι το τέλος το πλάνο που υπήρχε το καλοκαίρι του 2013 ενώ η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του ''Ολλανδού''.

Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία είναι οι υπογραφές. Το ραντεβού των δύο πλευρών έχει δοθεί για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Πιθανότατα την Τρίτη, ο Αναστασίου θα περάσει την πόρτα της ΠΑΕ, κλείνοντας τυπικά την επέκταση του συμβολαίου που έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα