Οριστικά στην Αλ-Σάαντ ο Τσάβι!

Οριστικά στην Αλ-Σάαντ ο Τσάβι!

Κώστας Ζάλιαρης
Οριστικά στην Αλ-Σάαντ ο Τσάβι!

bet365

Υπογεγραμμένο είναι ήδη το συμβόλαιο του Τσάβι με την Αλ - Σάαντ, με τον έμπειρο μέσο να μετακομίζει το καλοκαίρι στο Κατάρ! Στα 10 εκατ.ευρώ το χρόνο η αμοιβή του!

Το αναμενόμενο - αν και δεν δίστασαν ορισμένοι να δημιουργήσουν ιστορίες για ανάμειξη ομάδας από το MLS – επιβεβαιώθηκε για το μέλλον της καριέρας του Τσάβι.

Διανύοντας τον τελευταίο του χρόνο στη Μπαρτσελόνα και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο έμπειρος χαφ ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη υπογράψει με την Αλ-Σάαντ για τα επόμενα 3+1 χρόνια, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν στα 10 εκατ.ευρώ!

Φέτος επέλεξε να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» έπειτα από κουβέντα που έκανε με τον Λουίς Ενρίκε προκειμένου να τον βοηθήσει στην πρώτη του, περίεργη (λόγω των όσων έχουν συμβεί κυρίως στο πρώτο μισό της σεζόν και τις φημολογούμενες διαμάχες με τον Μέσι) χρονιά, όμως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και είναι επίσημο.

Παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στο αγωνιστικό κομμάτι, θα έχει και ρόλο συμβούλου στους παίκτες των τμημάτων υποδομής ώστε να τους μεταφέρει εμπειρίες και να τους δώσει συμβουλές.

Πάντως, είχε προτάσεις και από το MLS, όμως δεν μπορούσε να αρνηθεί την εξωπραγματική προσφορά της Αλ – Σάαντ... Και λογικό είναι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα