ΠΑΟΚ: Τώρα περιμένει τη λύση για τα χρέη...

ΠΑΟΚ: Τώρα περιμένει τη λύση για τα χρέη...

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τώρα περιμένει τη λύση για τα χρέη...

bet365

Έχοντας κάνει ό,τι θα μπορούσαν από την πλευρά τους, τώρα στον ΠΑΟΚ περιμένουν μια δίκαιη λύση για το θέμα των χρεών από την Κυβέρνηση... Διαφορετικά, θα είναι δυσάρεστες οι επιλογές.

Το ζήτημα των χρεών και η προσαρμογή του νόμου είναι κάτι που ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό τον «δικέφαλο του βορρρά».

Βέβαια, στον σύλλογο της Θεσσαλονίκη έχουν φροντίσει ώστε να συζητήσουν με κάθε λεπτομέρεια τι θέλουν, τι έκαναν, τι θα κάνουν και τι πρέπει να περιμένουν στην πορεία. Αυτό που δεν έχει συζητηθεί, ωστόσο, είναι τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν βρεθεί η δίκαιη λύση για το θέμα.

Από την ομάδα ξεκαθαρίζεται ότι το πρωτογενές χρέος θα πληρωθεί από εκείνους. Όμως, διαμηνύουν ότι αν η Κυβέρνηση δεν φροντίσει ώστε να προσαρμόσει το νόμο, τότε δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες οι επιλογές για τον τον ΠΑΟΚ, ενώ στην τελική θα είναι χαμένο και το κράτος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα