ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στην άμυνα

ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στην άμυνα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στην άμυνα

bet365

Το βάρος στην αμυντική τακτική «έριξε» στην απογευματινή προπόνηση ο Γιώργος Γεωργιάδης. Προπονήθηκαν οι Τζιόλης, Βίτορ, πρόγραμμα αποκατάστασης για Κόστα

Στην απογευματινή προπόνηση που έγινε και πάλι στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο της Νέας Μεσημβρίας το βάρος έπεσε στην τακτική. Στη συνολική αμυντική συμπεριφορά της ομάδας και τον τρόπο που πρέπει να κινείται μέσα στο γήπεδο ανάλογα με το παιχνίδι του αντιπάλου.

Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Μιγκέλ Βίτορ, ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε τρέξιμο και πρόγραμμα ενδυνάμωσης κι ο Ρικάρντο Κόστα πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την Πέμπτη (26.03) οι παίκτες της ομάδας μας θα προπονηθούν στις 17:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και στις 19:30 ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα βρίσκεται στο PAOK FC City Store για να συναντήσει από κοντά τους φίλους της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα