Ατομικό για πέντε σε Αστέρα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Πέντε παίκτες του Αστέρα Τρίπολης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης.
Μετά το ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη ο Στάικος Βεργέτης, συνεχίστηκε την 25η Μαρτίου το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα κάτω από βροχή. Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις κατοχής μπάλας, παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε με τελειώματα σε τέσσερις μικρές εστίες και διπλό. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ξανά οι Κιτόκο, Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Μπαντής και Γκόιαν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
