Απάντησαν για τη χειρονομία τα Χανιά (pics)

Gazzetta team
Απάντησαν για τη χειρονομία τα Χανιά (pics)

bet365

Την δική τους απάντηση στον Ατρόμητο έδωσαν τα Χανιά, για την χειρονομία παίκτριας των πρώτων στο μεταξύ τους παιχνίδι στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τοιυ ΑΟΧ:

«Αυτή ήταν η μια από τις πολλές φορές που η 18χρονη Katroshi προκάλεσε με βάση και το υλικό που έχουμε στην διάθεση μας. Από την πλευρά μας δεν είχαμε σκοπό να δώσουμε στην δημοσιότητα μια ακόμα φωτογραφία όμως, η λάσπη που δεχτήκαμε μας αναγκάζει να προβούμε σε μια τέτοια ενέργεια. Υπενθυμίζεται πως οι φωτογραφίες είναι σε διαφορετικά χρονικά σημεία και φαίνεται πεντακάθαρα πως αθλήτρια μας είναι γυρισμένη και κατευθύνεται στην σέντρα.

Στην συνέχεια, κατηγορηθήκαμε για προπηλακισμό, μαυρισμένα μάτια και διάφορα άλλα όμως πάλι οι φωτογραφίες (όχι οι στημένες 5 ώρες μετά τον αγώνα), αποδεικνύουν το αντίθετο, με παίκτριες μας να βοηθούν τις αθλήτριες που βρίσκονται πεσμένες στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, σύμφωνα με το φύλο αγώνος δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός, ούτε προπηλακισμός σε κανένα μέλος της αντίπαλης ομάδος, όλα αυτά, την ίδια ώρα που στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο γιατρός του αγώνα πάνω από την παίκτρια Ζουμπουλάκη, η οποία λίγο αργότερα φρόντισε να βγάλει φωτογραφία (εμφανώς μακιγιαρισμένη) με πρήξιμο στο μάτι. Για δική σας πληροφόρηση, σύμφωνα με τον γιατρό του αγώνα δεν υπήρχε κανένα πρήξιμο ή πληγή στο πρόσωπο. Η εύλογη πάντως ερώτηση είναι γιατί αφού έφαγε τόσο ξύλο δεν πήγε στο νοσοκομείο το οποίο είναι δίπλα από το γήπεδο, επίσης γιατί στο φύλο αγώνος δεν αναφέρεται κάτι.

Η μονόπλευρη συγνώμη της Κατρόσι προς τον Ατρόμητο και όχι προς τα Χανιά ίσως θα έπρεπε να προβληματίσει τον Ατρόμητο που είναι ένα σωματείο με ιστορία και δεν μας έχει συνηθίσει το όνομα του να εμπλέκεται σε τέτοιες συμπεριφορές.
Αυτά τα λίγα προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Υ.Γ. Ευχόμαστε ολόψυχα, στο σωματείο του Ατρόμητου να έχει πάντα μικρά παιδιά στις τάξεις του και να τους δίνει ευκαιρίες από την άλλη αναρωτιόμαστε αν αυτά τα μικρά κορίτσια θα κάνουν από την πλευρά τους παρόμοιους πανηγυρισμούς με την Κatroshi, αν γίνει κάτι τέτοιο τότε υπάρχει πρόβλημα.

Υ.Γ. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, η παίκτρια του Ατρόμητου δυο φορές σύμφωνα με τις φωτογραφίες έκανε την συγκεκριμένη χειρονομία, φανταστείτε πόσες ακόμα φορές την έκανε στο γήπεδο.
Για τον Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας

Ο πρόεδρος Παντελής Ευθυμάκης και το Δ.Σ.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ποιος προκαλεί (αυτές είναι ένα μικρό δείγμα)»

xeironomia


apoatromito1


apoatromito

 

Τελευταία Νέα