Ράμος: «Μάθαμε να ζούμε με πίεση και κριτική»

Ράμος: «Μάθαμε να ζούμε με πίεση και κριτική»

bet365

Να αντέχουν την κριτική καλούνται οι παίκτες της Ρεάλ, σύμφωνα με τον Ράμος, που τόνισε πως δεν θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα και δεν ανησυχεί για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Έντονη ήταν η κριτική που δέχτηκαν οι παίκτες της Ρεάλ, με τον Ράμος να παίρνει θέση και με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό από την Ισπανία, να σχολιάζει τα «καυτά» θέματα της «Βασίλισσας».

«Τους σέβομαι, αλλά έχω μάθει να ζω με την κρητική, αυτή, μάλιστα, με έχει κάνει πιο δυνατό στο πέρασμα του χρόνου. Εμείς πρέπει σαν αρχηγοί να βγαίνουμε μπροστά, όλοι θέλουν κάποιο πρόσωπο για να κατηγορήσουν, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε «δυνατούς ώμους» και να αντέχουμε».

Όσο για την ανανέωση του συμβοαλίου του, τόνισε: «Το είχαμε συζητήσει αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και επίσης, ξέρουν πως δεν με φαντάζομαι σε άλλη ομάδα. Έτσι, δεν υπάρχει άγχος, όλα θα γίνουν στην ώρα τους, τώρα θέλω απλά να συγκεντρωθώ και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για την ήττα από την Μπάρτσα σχολίασε: «Όταν χάνεις δεν είναι ευχάριστο, όμως μπορείς να μάθεις από αυτό. Τουλάχιστον, φύγαμε με το κεφάλι ψηλά γιατί παίξαμε μπάλα και στο πρώτο μέρος αξίζαμε κάτι καλύτερο».

Τέλος, για το επεισόδιο με τους οπαδούς, είπε πως: «Είδα μερικούς οπαδούς στις πύλες, ο Χεσέ που ήταν μπροστά μου δεν σταμάτησε για να μην κάνει τα πράγματα χειρότερα. Εγώ που μίλησα μαζί τους, τους ρώτησα τι ήθελαν και μου απάντησαν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από εμάς. Πάντα ήταν έτσι τα πράγματα, πρέπει να ζούμε με αυτό».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα