Φωνή λαού υπέρ Παπαγεωργίου

Gazzetta team
Φωνή λαού υπέρ Παπαγεωργίου

bet365

Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη Πανηλειακού,έκανε γνωστή ο Χαράλαμπος Σιδηροκαστρίτης. Την Τετάρτη 1η Απριλίου οι εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης.

Ανοίγει πλέον για τα καλά ο δρόμος προκειμένου ο Θανάσης Παπαγεωργίου να αναλάβει και επίσημα την διοίκηση του Πανηλειακού. Στη Γ.Σ. της Δευτέρας (23/3) που έγινε στο Εργατικό Κέντρο του Πύργου όπου το παρών έδωσαν αρκετά μέλη αλλά και φίλοι του Πανηλειακού η διοίκηση του Ερασιτέχνη υπό την πίεση του κόσμου των «ερυθρολεύκων» έκανε γνωστή την παραίτηση της.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι από τα εναπομείναντα τρία μέλη τα οποία και είχαν απομείνει μετά τις παραιτήσεις των Χρήστου Χίτου, Βασίλης Σταθόπουλου και Δημήτρη Τσαντίλη τόσο ο Κώστας Κωνσταντόπουλος όσο και ο Νίκος Καπετανάκης δεν έδωσαν το παρών στη σημερινή Γ.Σ. κάτι το οποίο και έκανε ο πρόεδρος Χαράλαμπος Σιδηροκαστρίτης όπου και γνωστοποίησε την εν λόγω απόφαση,αλλά και ο Φάνης Παπαδόπουλος. Επίσης ότι το παρών σ΄αυτή έδωσαν οι Κώστας Παναγιωτόπουλος, Λάμπρος Μπίκος, Αλέξης Κόρδας και Κώστας Ντάβαρης οι οποίοι διετέλεσαν στην μετά Σταυρόπουλου εποχή πρόεδροι της ομάδας της Ηλείας.

Μετά την παραίτηση του συμβουλίου του Ερασιτέχνη, ανοίγει πλέον και επίσημα ο δρόμος για την πραγματοποίηση εκλογών οι οποίες και θα γίνουν την Τετάρτη 1η Απριλίου, με στόχο την ανάδειξη μιας νέας διοίκησης η οποία και θα τρέξει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Όσον αφορά τα περί πληρωμής του ποσού των 50 ευρώ για συμμετοχή στην Γ.Σ., απόφαση την οποία και είχε λάβει το πρώην συμβούλιο του Ερασιτέχνη, η οποία όπως ήταν φυσικό αυτή τελικά δεν ίσχυσε.

Τέλος άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι ο κόσμος που βρέθηκε στη Γ.Σ. (περίπου 700 άτομα), ζητήσε από το Σώμα να μεταφερθεί το σημερινό μήνυμα στον Θανάση Παπαγεωργίου ο οποίος δεν έδωσε το παρών σ΄αυτή, στέλνοντας καθαρό μήνυμα στήριξης προς τον Ήλειο επιχειρηματία σχετικά με την ενασχόληση του με τα κοινά του συλλόγου της Πελοποννήσου .

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα