Αντσελότι: «Δεν παρατάμε το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Αντσελότι: «Δεν παρατάμε το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι αρνήθηκε ότι η υπόθεση τίτλος έχει τελειώσει, τόνισε πως η Ρεάλ παρουσιάστηκε πολύ καλή για μία περίπου ώρα στο ματς και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

«Αντιμετωπίσαμε δύο ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί για μία ώρα, μέχρι το δεύτερο γκολ. Τότε το παιχνίδι δυσκόλεψε πολύ για εμάς. Ήμασταν πολύ συμπαγείς στην άμυνα» δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός: «Κάναμε καλό παιχνίδι και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο, στην ίδια ιδέα. Η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ, αλλά η βαθμολογία είναι περίπλοκη. Η Μπάρτσα έχει πλεονέκτημα, αλλά δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Ειδικά μετά τα όσα καλά κάναμε στον πρώτο γύρο».

Για το αν η Ρεάλ θα αφοσιωθεί εξολοκλήρου στο Champions League πλέον, εξήγησε: «Αυτήν τη στιγμή το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Η Μπάρτσα έχει πλεονέκτημα και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Δεν θα είναι προτεραιότητα το Champions League».

Για την απόδοση του Κριστιάνο και τα επίπεδα κόπωσης των Μόντριτς και Κρόος, σημείωσε: «Ο Κριστιάνο έκανε ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι. Δούλεψε σκληρά, πέτυχε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι. Ήταν ο γνωστός Κριστιάνο, ο ίδιος που είναι πάντα. Μόντριτς και Κρόος έκαναν πολύ σημαντική δουλειά. Έπαιξαν πολύ καλά και πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι ήταν πολύ κουρασμένοι στο τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα