Χάρ(ά) με γκολ και καλή μπάλα

Χάρ(ά) με γκολ και καλή μπάλα

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Χάρ(ά) με γκολ και καλή μπάλα

bet365

O Oλυμπιακός κέρδισε σαν... σε προπόνηση την Κέρκυρα και ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του για τα επιπλέον «ερυθρόλευκα» κέρδη από το παιχνίδι αυτό!

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό δεν ήταν φυσικά η νίκη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Αυτή ήταν σχεδόν δεδομένη (1,07 έδινε ο «άσος»…), λόγω της πολύ μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας. Το ζητούμενο ήταν η καλή εμφάνιση και οι ερυθρόλευκοι» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πήραν… άριστα στο κομμάτι αυτό.

Λένε, ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ο Ολυμπιακός, όπως στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ξεκίνησε δυνατά. Πήρε την κατοχή της μπάλας, άρχισε να πιέζει και έψαχνε από νωρίς το γκολ. Αυτό ήρθε από τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Τσόρι, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια κάνει ότι θέλει τους αντιπάλους του. Σε κάθε αγώνα, βάζει την υπογραφή του και σε λίγο δεν θα υπάρχουν άλλα λόγια για να περιγράψουμε το μεγαλείο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Ο οποίος βέβαια πέτυχε και ένα δεύτερο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ (δεν είχαμε σκοπό να το αναφέρουμε, αλλά αν γίνει λάθος από βοηθό υπέρ του Ολυμπιακού, γίνεται ο κακός χαμός…).
Από τη στιγμή που έγινε το 1-0, το θέμα ήταν αφενός που θα σταματήσει το κοντέρ και αφετέρου το αν οι πρωταθλητές συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Κάτι που συνέβη, με καλή κυκλοφορία μπάλας, με πίεση ψηλά, με αρκετά όβερλαπ (κυρίως από την δεξιά πλευρά με τον Ομάρ) και με αποτέλεσμα τη δημιουργία αρκετών ευκαιριών και την επίτευξη ενός ακόμη γκολ με τον Μποτία.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Χάρα, ο οποίος αν μη τι άλλο δικαιούταν ένα γκολ. Τον Αργεντινό, μπορεί να τον βλέπουν με… μισό μάτι αρκετοί φίλοι της ομάδας (χωρίς ειλικρινά να μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σκάρτους δύο μήνες στον Πειραιά), ωστόσο και σε αυτό το παιχνίδι ήταν κινητικός και ακολουθούσε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή του.

Ο Χάρα δεν είναι στατικός επιθετικός, στιλ Μήτρογλου. Είναι παίκτης που θα βγει στα άκρα, θα ψάξει τις σέντρες, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει χώρους για τους συμπαίκτες του. Κι πέτυχε και ένα όμορφο γκολ, το οποίο θα του βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία του.

Ο Φορτούνης (έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο ταλέντο του), είχε ένα ακόμα καλό παιχνίδι στο ενεργητικό του και πλέον μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί μία από τις καλύτερες καλοκαιρινές μεταγραφές. Μεταγραφή με μέλλον…
Ο Περέιρα τέλος, είχε την δυναότητα λόγω της εξέλιξης του αγώνα, να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα. Προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς και να κατακτήσει πανηγυρικά το νταμπλ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…