ΠΑΟΚ: Δούλεψαν με στόχο τα play offs

ΠΑΟΚ: Δούλεψαν με στόχο τα play offs

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δούλεψαν με στόχο τα play offs

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πάτησαν και πάλι γήπεδο μετά την ήττα από τον Πανθρακικό με σκοπό να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα, αλλά και γυρίσουν βελτιωμένοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η νέα ήττα αυτή την φορά από τον Πανθρακικό, πλήγωσε τον ΠΑΟΚ δείχνοντας ταυτόχρονα και τα πολλά προβλήματα που έχει η ομάδα. Για το λόγο αυτό πριν από την έναρξη της προπόνησης της Κυριακής (22.03), ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας ξεκίνησε – με όσους δεν αγωνίστηκαν στην Κομοτηνή – τον εσωτερικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών προκειμένου να γίνει η σωστή προσαρμογή στο πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί το προσεχές διάστημα. Από τη διαδικασία αυτή θα περάσουν όλοι οι παίκτες του «δικεφάλου».

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του μετά την προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις και ταχύτητες σε μικρό χώρο, δούλεψαν στη βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας με παιχνίδια και πάλι σε μικρό χώρο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανθρακικό ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Κρίστιαν Νομπόα, Ρόμπερτ Μακ, οι οποίοι αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες, ενώ από τη Δευτέρα (23/3) θα λείψουν και οι Εργκούς Κάτσε, Ράζβαν Ρατς, Στέφανος Αθανασιάδης. Στις εθνικές Ελπίδων και Νέων έχουν κληθεί και οι Κωνσταντινίδης, Κουλούρης, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης και ο Ράζβαν Ρατς θεραπεία. Ο Ρικάρντο Κόστα έχει πάρει πρόγραμμα θεραπείας και βρίσκεται στην Πορτογαλία, αφού είχε κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής κι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολουθεί αποθεραπεία μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα