Με απουσίες και Πράνιτς

Νίκος Αθανασίου
Με απουσίες και Πράνιτς

bet365

Χωρίς τους τιμωρημένους Μπεργκ, Δώνη και Ζέκα ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για την Βέροια ενώ ο Ντάνιελ Πράνιτς συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και επιστρέφει στο παιχνίδι με την Βέροια. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Ημαθίας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, με μόνο στόχο να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Γιάννης Αναστασίου, ως γνωστόν, δεν έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Δώνη, Ζέκα και Μπεργκ.

Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Βέροια, Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως οικογενειακό δίτερμα και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Λαγός, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Νίνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα