Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Αναστασίου

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Αναστασίου

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Αναστασίου

bet365

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου, που θα είναι παράλληλα και το εφαλτήριο για το σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία μεταξύ του προπονητή του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2018 και εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά, με τις υπογραφές να την επισημοποιούν.

Εκτός από το συγκεκριμένο θέμα, οι επόμενες δύο εβδομάδες θα αποτελέσουν ουσιαστικά και την απαρχή του σχεδιασμού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού υπάρχει αρκετός χρόνος για να «τρέξουν» πολλά ανοικτά μέτωπα. Το προσεχές δεκαπενθήμερο, περιλαμβάνει και τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, γεγονός που επιτρέπει την ενασχόληση με τον σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα