Με Ιγκόρ ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Με Ιγκόρ ο Πανθρακικός

bet365

Με τον Ιγκόρ να μην αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού. Εκτός οι τραυματίες Λαδάκης, Σερφά.

Με μία προπόνηση στις αθλητικες εγκαταστάσεις του συλλόγου, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανθρακικός ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή. Με το πέρας αυτής, ο Μανουέλ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε και τον Ιγκόρ, αφού δεν έχει κάτι σοβαρό μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΟΦΗ.

Αντίθετα, εκτός είναι οι γνωστοί τραυματίες Λαδάκης και Σερφά, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, με τον Ρόκα να επισημαίνει τι θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Εμπόου, Τσουμάνης, Σέτι, Ρομέου, Μεχία, Τζάνης, Ηλιάδης, Ντιγκινί, Χασομέρης, Κάσες, Μπάλντα, Ροτζέριο, Ιγκόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα