Δασκαλόπουλος: «Δεν είχα καθαρό μυαλό»

Gazzetta team
Δασκαλόπουλος: «Δεν είχα καθαρό μυαλό»

bet365

Την ανατροπή του Ναπολεόνι και όχι του Λαζαρίδη, υποστηρίζει πως σφύριξε ο Δασκαλόπουλος, που αρνείται πως έβρισε και τονίζει ότι μιλούσε σε όλους στα Αγγλικά.

Εξηγήσεις για την διαιτησία του έδωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δασκαλόπουλος. Στα αποδυτήρια στο Περιστέρι, ο 36χρονος φέρεται να είπε στον παρατηρητή, Τσορτανίδη πω ςδεν έδωσε το μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Λαχαρίδη, αλλά αυτό των Στιλ και Ζέκα στον Ναπολεόνι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ο παρατηρητής δεν έδειξε να πείθεται, καθώς επισήμανε πως «δεν κάνεις κάποια κίνηση για να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενά σου. Δεν έχεις δώσει κίτρινη στον Ζέκα, ώστε να φανεί ότι πράγματι θες να σκεφτείς κάτι».

Η απάντηση του Δασκαλόπουλου, μάλιστα, προκαλεί εντύπωση, αφού δηλώνει ότι «άργησα, γιατί το σκέφτηκα λίγο Το μυαλό μου δεν ήταν καθαρό εκείνη την στιγμή». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πάντως, ο βαθμός του δεν θα είναι καλός και ανανεται να τεθεί στην διάθεση της ΚΕΔ. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά, αφού και τώρα προερχόταν από τιμωρία.

Αργότερα, αφού είδε την φάση στην τηλεόραση, ο Δασκαλόπουλος τόνιζε πως «δεν είναι μαϊμού-πέναλτι, υπάρχει επαφή, αλλά πέφτει εύκολα».

Όσο για τις κατηγορίες από τον Λαγό, ότι τον έβρισε, ο 36χρονος απάντησε πως «σε όλη την διάρκεια του αγώνα μιλούσα Αγγλικά σε όλους, γιατί οι μισοί ήταν ξένοι. Δεν τον έχω βρίσει ποτέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα