Σοκ με Πογκμπά

Σοκ με Πογκμπά

Gazzetta team
Σοκ με Πογκμπά

bet365

Ο τραυματισμός του Πολ Πογκμπά στη ρεβάνς με την Ντόρτμουντ σημαίνει ότι η Γιουβέντους τον χάνει για τις επόμενες 50 μέρες.

Ο Γάλλος αποχώρησε στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης στη Βεστφαλία με μυικό τραυματισμό και τα δάκρυά του έδειχναν ότι μάλλον ήταν κάτι σοβαρό. Αυτό το σοβαρό, τελικά, μεταφράζεται σε θλάση δευτέρου βαθμού όπως ανακοίνωσαν οι Μπιανκονέρι, ενημερώνοντας ότι η επιστροφή του υπολογίζεται σε 50 μέρες. Το πρόβλημα έχει να κάνει με την απουσία του Πογκμπά από τους προημιτελικούς του Champions League, ή από την ρεβάνς με την Φιορεντίνα στον ημιτελικό του Coppa Italia, αφού το πρωτάθλημα έχει κριθεί.

Από εκεί και πέρα, σύντομα αναμένεται να επιστρέψει ο Αντρέα Πίρλο ενώ καλά πάει και η αποθεραπεία του Κουάντβο Ασαμόα, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει στο κέντρο αλλά δεν έχει δηλωθεί στο Champions League μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα