Προπονήθηκε στον... στίβο η Έβερτον!

Προπονήθηκε στον... στίβο η Έβερτον!

Κώστας Ζάλιαρης
Προπονήθηκε στον... στίβο η Έβερτον!

bet365

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν έξαλλος από το γεγονός πως λόγω της κακής κατάστασης στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου του Κιέβου, οι παίκτες του προπονήθηκαν στον στίβο!

Τα «ζαχαρωτά» έκαναν μια... διαφορετική προπόνηση το βράδυ της Τετάρτης, μετά το ταξίδι τους στην Ουκρανία ενόψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου βρισκόταν σε κακή κατάσταση και σκεπάστηκε προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω φθορά από τα καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα, οι παίκτες της αγγλικής ομάδας να τρέξουν και να κάνουν χαλαρό πρόγραμμα στον στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου!

Ο Μαρτίνεθ έκανε λόγο για ντροπή του ποδοσφαίρου, λέγοντας: «Είμαστε κι εμείς, αλλά και η Ντιναμό, ομάδες που τους αρέσει να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να χρησιμοποιούν τεχνική στο παιχνίδι τους. Είναι κρίμα και ντροπή που δεν θα είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος. Είναι ντροπή που δεν κάναμε προπόνηση στο χορτάρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα