Το βλέμα καρφωμένο στο «Ολίμπικο»

Κώστας Ζάλιαρης
Το βλέμα καρφωμένο στο «Ολίμπικο»

bet365

Ιταλικός εμφύλιος... Νο.2! Η Ρόμα φιλοξενεί τη Φιορεντίνα στον επαναληπτικό του 1-1 για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ σε ματς – ξεκαθάρισμα. Ανατροπή κόντρα στη Ντνίπρο ψάχνει ο Άγιαξ.

Το 1-1 της Ρόμα με τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Ρούντι Γκαρσία που υποδέχεται απόψε τους «βιόλα», οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν κληθεί να βγάλουν ένα αρκετά ζόρικο πρόγραμμα με συνεχή ματς σε πρωτάθλημα Κύπελλο και Ευρώπη.

Στο Άμστερνταμ, ο Άγιαξ ψάχνει την ανατροπή του εις βάρος του 1-0 από τη Ντνίπρο στο πρώτο ματς και είναι όλα στο χέρι του για να πετύχει μπροστά στο κοινό του.

Η Έβερτον στο Κίεβο θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 του «Γκούντισον Παρκ«», ούσα η μοναδική αγγλική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ και η Μπεσίκτας έχει διατηρήσει ελπίδες χάρη στο εκτός έδρας γκολ στην ήττα (2-1) από την Κλαμπ Μπρίζ.

Ζενίτ, Νάπολι, Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη έχουν σαφές προβάδισμα εξασφάλισης μιας θέσης στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ έπειτα από τα αποτελέσματα κόντρα σε Τορίνο (2-0), Ίντερ (3-1), Ντιναμό Μόσχας (3-1) και Βιγιαρεάλ (1-3) αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ντιναμό Μόσχας – Νάπολι (19:00)

Ντιναμό Κιέβου – Έβερτον (20:00)

Ρόμα – Φιορεντίνα

Άγιαξ – Ντνίπρο (22:05)

Μπεσίκτας – Κλαμπ Μπριζ

Ίντερ – Βόλφσμπουργκ

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ

Τορίνο – Ζενίτ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα