O Γκρμπιτς... απαντά στον Πρωθυπουργό! (vid)

O Γκρμπιτς... απαντά στον Πρωθυπουργό! (vid)

O Γκρμπιτς... απαντά στον Πρωθυπουργό! (vid)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πρωθυπουργός της Σερβίας έριξε τα... καρφιά του για τους παίκτες της Παρτιζάν και ο πρώην ερυθρόλευκος, Πέταρ Γκρμπιτς έδωσε την δική του «φαρμακερή» απάντηση

Απάντηση στον... Πρωθυπουργό της Σερβίας Αλεξάντρ Βούτσιτς έδωσε ο Πέταρ Γκρμπιτς με έναν τρόπο που σχολιάστηκε καυστικά από τα ΜΜΕ της Σερβίας. Πριν λίγες ημέρες ο ισχυρός άνδρας της χώρας σε ερώτηση για τα... γαλλικά που του ψέλνουν οπαδοί τς Παρτιζάν, απάντησε πως είναι άδικο να βρίζουν τόσο αυτόν όσο και τους παίκτες της ομάδας που έχουν δυο... αριστερά πόδια και χάνουν πολλές ευκαιρίες. Η... καρφάρα για τους «ασπρόμαυρους» όμως δεν έμεινε αναπάντητη και ο Πέταρ Γκρμπιτς μετά το γκολ κόντρα στην Γιαγκόντινα έστειλε το μήνυμά του για τα... αριστερά πόδια!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα