Λεβαδειακός - Καλλονή 3-0

Λεβαδειακός - Καλλονή 3-0

bet365

Ο Λεβαδειακός πήρε την τρίτη σερί νίκη του και με το 3-0 επί της Καλλονής απομακρύνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού! Μπουσταμάντε, Κώτσιος και Πετρόπουλος (αυτογκόλ) τα γκολ των Βοιωτών!

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι στη Λιβαδειά, αφού οι γηπεδούχοι με την τριπλέτα Μάντζιου-Μπουσταμάντε-Μιλιάζες σε μεγάλα κέφια, κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Οι Βοιωτοί εκμεταλλευόμενοι τα μεγάλα κενά στην άμυνα της Καλλονής, ήταν απειλητικοί από τα πρώτα λεπτά και δεν άργησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Στο 17', ο Μάντζιος έκανε παράλληλη σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Μπουσταμάντε, που με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Η κυριαρχία για την ομάδα του Άκη Μάντζιου σφραγίστηκε στο 29', όταν ο Μιλιάζες με φάουλ από μακρινή απόσταση βρήκε τον Κώτσιο στο δεύτερο δοκάρι, που νίκησε τον Χογκ για το 2-0.

Η Καλλονή έχοντας τεράστια προβλήματα στο να δημιουργήσει καταστάσεις στα καρέ του Σηφάκη, κατάφερε να κάνει μόλις την πρώτη της τελική προσπάθεια στο 40', με το σουτ του Λεοζίνιο που έφυγε πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων, οι οποίοι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν ένα ακόμη γκολ.

Ο Μιλιάζες εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Πετρόπουλος προσπάθησε να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι στο πρώτο δοκάρι, αλλά της άλλαξε πορεία προς την εστία του Χογκ, ο οποίος ανήμπορος να αντιδράσει, τη μάζεψε για τρίτη φορά από τα δίχτυα του για το 3-0 υπέρ του Λεβαδειακού.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πλέον τυπική διαδικασία, με την Καλλονή να δείχνει κάποια ελάχιστα σημάδια... ζωής με τις χαμένες ευκαιρίες των Μανούσου, Πετρόπουλου και Άλβες, που επέτρεψαν και στον Σηφάκη να ξεσκουριάσει. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι αναζήτησαν και το τέταρτο γκολ, όμως κυρίως ο Μάντζιος, αλλά και ο Πουλίδο δεν ολοκλήρωναν τις προσπάθειές τους, με το 3-0 να μένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα του Ιωαννίδη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σηφάκης, Στάθης, Μπουσταμάντε (61' Ζίτο), Μιλιάζες, Πελέ (79' Μιλοσάβλιεφ), Πίντερ, Πουλίδο (85' Κατίδης), Τομάς, Γιακουμάκης, Κώτσιος, Μάντζιος
ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Κριπιντίρης, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (46' Άλβες), Λεοζίνιο, Μανούσος (79' Αράς), Ντελγάδο (55' Ναβάρο), Πετρόπουλος

MVP: Ο Κάρλος Μιλιάζες. Ο Πορτογάλος «σέρβιρε» το δεύτερο και ουσιαστικά έφτιαξε το τρίτο γκολ του Λεβαδειακού, όντας με διαφορά ο πιο δραστήριος παίκτης και κομβικός στην επικράτηση των γηπεδούχων.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο επιθετικός του Λεβαδειακού έκανε πολύ καλή εμφάνιση, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα της Καλλονής. Το μόνο που του έλειψε ήταν η τελική προσπάθεια.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η άμυνα της Καλλονής συνολικά. Η τετράδα της άμυνας του Βαγγέλη Βλάχου δεν κατάφερε να ελέγξει τους επιθετικούς των γηπεδούχων, που έβρισκαν διαρκώς χώρους για να γίνουν απειλητικοί.

Η ΓΚΑΦΑ: Το αυτογκόλ του Πετρόπουλου στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ουσιαστικά «κλείδωσε» κάθε πιθανότητα αντίδρασης για την Καλλονή.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Ιωαννίδης δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο παιχνίδι. Έβγαλε μόλις δύο κίτρινες κάρτες και σε ένα αρκετά εύκολο ματς, κατάφερε να περάσει απαρατήρητος.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Λεβαδειακός πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στη Superleague, απέναντι σε μία Καλλονή που μετά βίας κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα