Γεωργούλης: «Θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι»

Gazzetta team
Γεωργούλης: «Θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι»

bet365

Για τον τελικό του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής που θα γίνει το Σάββατο (21/3) στην Άμφισσα, μίλησε ο τεχνικός του Εθνικού Θύμιος Γεωργούλης.

Στο κίνητρο το οποίο και θα έχουν οι απίκτες του εν όψει του προσεχούς τελικού του Σαββάτου (21/3) με αντίπαλο τα Τρίκαλα, στάθηκε με δηλώσεις του stoplekto.gr ο προπονητής του Εθνικού Θύμιος Γεωργούλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του stoplekto.gr:

«Εδώ που φτάσαμε τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι. Το γόητρο είναι μεγάλο για την ομάδα και θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι»

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του από τον αντίπαλο:«Ο αντίπαλος διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές όπως ο Γιώτας, ο Μοσχάκης, ο Βαγγέλης Παπαευθυμίου, ο Καμπλιώνης, ο Κέρι, ο Σαχινίδης και ο Πέντσας. Πρόκειται για μονάδες ισχυρές που διαθέτουν την εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δώσει κύρος στην ομάδα που θα κατακτήσει το θεσμό. Από την πλευρά μας πρέπει να προσαρμοστούμε στο αγωνιστικό»

Στα αγωνιστικά ο Αρκάδας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς στις υπηρεσίες υπηρεσίες των Σούφλα, Λύγκου και Δωροβίνη η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, εν αντιθέσει με τον Γούλα που θα δώσει κανονικά το παρών στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα